Alla inlägg den 3 mars 2009

Av dagh - 3 mars 2009 22:03

Han har hört av sig, ja har lite ångest. Jag är inte intresserad. Men han fråga om ja ville ta en fika. Känns mest schysst o träffa han. Så ska ta o göra de imorn. Känner inte ett dugg för det nu men ibland så får man göra saker som man vill. Och jag har ju försatt mej i den här situationen själv.


Prata me en person idag. Trevligt. Inte fick vi mycke sagt men ändå. Litegrann. Men ändå, trevligt o prata iaf, om än lite.

Han e lite söt, har nåt som får mej o fastna. Vissa personer bara har det liksom.

Förväntar mej inget där, men de vore ju trevligt.... iaf så har vi bytt några ord idag o de har fått mej att bli lite glad mitt i allt kaos.


Sovmorgon blev de, om man nu kan kalla de sovmorgon o gå hemifrån 10 över 7. Gick hem som vanligt ändå, orka inte stanna lvar längre o ja va kvar 30min igår så de jämnar nästan ut sej!


Var förbi brorsan igår på vägen hem, kolla in hans dator. Så snäll va han o bjöd mej på mat. Nästan första gången skulle ja tro :) Gott var de iaf, kyckling o klyftpotatis. Köpte trisslotter oxå som han säljer för fotbollslaget. 3st blev de. Vinst på den första. Hela sjuttiofem kronor. Inte sä jätteilla faktiskt. Nit på den andra o den tredje ska skrapas me S på jobbet på freda. Känns inte så troligt att de e vinst faktiskt. Vi får se.


Nu e de dax o krypa ner i säng så ja orkar upp till bussen imorn.

Ovido - Quiz & Flashcards