Alla inlägg den 18 januari 2008

Av dagh - 18 januari 2008 13:17

Så nu har ja skapat en ny blogg, får se om ja lyckas lite bättre me den här...


Dan började me att ja snosade i så där 65 minuter, ingen bra början alltså. Hade tänkt mej att vara på jobbet till 7 men istället blev de 7.30, vilket iof inte e så dåligt då ja börjar jobba 7.30. Hade nog varit mer motiverad till att va på plats till 7 om ja vetat att ja inte hade behövt vara kvar till 16 eftersom ja ska iväg o klippa mej efter jobbet. Iof så har ja 45min att slå ihjäl efter att ja slutat men ja får ta mej en sväng in till ÖB o göra av me pengar som ja inte har.


Otroligt tråkig dag på jobbet, händer absolut ingenting. Bara en massa olika röror att reda ut. Orkar det bara inte för tillfället.

Hade vart otroligt skönt o säga; "skönt att de e freda iaf". Iof så är de freda, men de blir ingen ledig helg för mej. Ska jobba på mitt andra jobb i helgen, både lörda o sönda. Vet inte riktigt hur ja ska orka.... men de måste gå. Ja får tänka på pengarna som kommre nästa månad :) Och hoppas på att de e lugnt så ja kan sitta o tat lugnt, läsa lite, surfa runt, se på tv o allt annat ja nu kan hitta på :)


De va början på denna bloggen, får se om de blir nån fortsättninging :)


Tjingeling

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards