Alla inlägg den 31 januari 2008

Av dagh - 31 januari 2008 21:59

Torsdag kväll o ja ligger i soffan o har precis sett Las Vegas. Jag borde ta mej till sängen för o lägga mej lite skapligt. ja borde ju ha lärt mej att ja alltid är så morgontrött. Men imorn e de äntligen fredag! Äntligen en helg som jag inte har nåt planerat.

Jag ska ju iof träffa A imorn för att se Footloose på dvd. Var ju bara tvungen o beställa den efter att vi sett musikalen och idag fick ja den äntligen hem. Blir o sitta o jämföra den med musikalen. Men jag förväntar mej nästan att jag ska tycka att den e sämre o att ja blir besviken. Musikalen var så bra o filmen e ju en annan grej. Men ska bli kul o se den "igen". Tyvärr e ju inte Maniac med :(

På lörda kan de nog bli en tripp till IKEA för att köpa en sekretär så att ja äntligen kan få ordning på sovrummet oxå! Sen e ja ju lite partysugen oxå, eventuellt en utgång på gång..... vi får väl se!!!


Ute blåser de en hel del. Får se om de blir nån storm den här gången....De värsta är att de låter så dant i spisfläkten så fort de blåser.


Ikväll ringde de på en tjej från tele2 på dörren som undrade hur mina tele2vanor var!!!


Dagens flopp; frusen kycklingsallad från Shell.


I CDN snurrar Måns Zelmerlöw - Stand by for....

I datorn spelas Kenny Loggins - Footloose

Som ni märker e ja för tillfället Footloose-beroende

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards