Alla inlägg under oktober 2008

Av dagh - 13 oktober 2008 09:56

Men ja trivs inte riktigt med den! De tar stopp för armstöden sitter för högt. Vill ju kunna åka in under skrivbordet med dom. Sitter ju mycke bekvämare då!


Av dagh - 12 oktober 2008 12:51

Igår var mamma här o hjälpte mej o tvätta fönstrerna. Riktigt fint blev det, med nya gardiner i fönstrena bla. Kom igång rejält me min städning oxå. Garderober är omorganiserade o lådor e på väg ner till källaren. Allt är inplockat osv. I soffan har ja flyttat m dynorna bytt duk på bordet o organiserat om och de nya filtarna är framme. Riktigt nöjd har ja blivit! Ida är det damning som gäller sen dammsugning o tvättning av golven. Sen kanske ev att ja ger mig in i badrummet för det är ett projekt för sig. Skrivbordet är oxå ett projekt för sej så det ska ägnas tid åt i veckan.

Sen är lägenheten tillfälligt klar. Ska bara ta mej i kragen ännu en gång o försöka hålla det fint hela tiden!

Nästa helg ska ja ev möblera om i vardagsrummet. Tycker de e så tomt i ena kortändan så nu ska de försöka fixas till.

Mamma kom me en bra ide igår.

Bokhyllan dvs hörn, skåp, bokhylla o vitrinskåp ska flyttas till den "tomma sidan". Kvar ska endast tvbänken vara. Ev flyttas tvbänk o soffor upp en bit så att de blir mer utrymme vid fönstret. Fåtöljen flyttas till andra änden av rummet, till fönstret.

Förhoppningsvis blir de här en bra lösning på mitt problem!


Har fortfarande inte hört nåt från C angående bio imorn. Är det så mycket begärt att få ett svar på om hon ska med? Ska ta o ringa A senare o dubbelkolla allt med henne. Är lite nyfiken på om hon kom ut igår oxå o om de va skoj. Vad hon har hittat på för bravader den här gången :)

Blev lite trött på det i veckan, hon tyclte att ja skulle gå ut ja me men hon skulle träffa sina barndomskompisar innan o laga mat sen skulle hon vidare ut och ev nån av dem oxå. Ja sitter inte ensam hemma hela kvällen o försöker få i mig lite alkohol för o sen möta upp folk vid 12 ute. Ok om ja skulle ut med annat folk men nu var de inte nåt annat folk som skulle ut. Om ja ska va helt ärlig så kände ja inte för nån utgång heller. Behövde kurera mej ordentligt i helgen efter veckans förkylning. Känner mej helt klart mycket bättre ida. Bubblar lite i halsen o e väl lite täppt men annars helt ok.


Såg på stjärnor på is igår. Betydligt bättre än vad jag trodde att det skulle vara. Men inte det bästa jag sett. Lite skoj o se hur duktiga de ändå blivit. Ja skulle inte klara av det. Orkade inte se det helt klart utan ja stoppa in filmen ja hyrt i dvdn o såg den i stället. Iof så somna ja när de va 20 min kvar. Ovanligt :)


Nu ska ja ta o stoppa i mig nåt o äta o sen fortsätta med städningen!

Av dagh - 11 oktober 2008 11:21

ida vid 13 kommer mamma hit för o hjälpa mej o tvätta fönstren. Lite hjälp uppskattas alltid. Ja borde kommit mycket längre me min städning innan hon kommer än vad jag gjort. Nu får ja skämmas inför mamma.


Kollade genom mina kort på mobilen idag. Tydligen hade ja tagit kort på bror på Palace i lördas. Har ja inget minne av haha.


I helgen så blir de lugnt. Behöver kurera mej från min förkylning i veckan så ja e "fit for fight" igen på måndag.


För övrigt så har ja blivit kompis me en gammal klasskamrat från gymnasiet på facebook. Lite skoj me tanke på att vi inte direkt umgicks nånting!

Av dagh - 10 oktober 2008 10:05

Efter gårdagens besvär, o hemgång kl 14 så bestämde ja mej för en sovmorgon idag.

Igår när ja kom hem så gick ja o la mej direkt. Sov stärre delen av em/kvällen o kände mej väl lite bättre framåt 9tiden då Heroes började. Gick o la mej vid 10 o sov sen tills imorse kl5 då väckarklockan ringde. Men istället för att gå upp bestämde ja mej för att sova ut ordentligt så vid 7 gick ja sen upp. Tog de lugnt o åt frukost i lugno ro för att känna efter riktigt ordentligt att ja orkar jobba idag. Så vid kvart över 8 så susade ja iväg i bilen till jobbet o nu e ja på plats. Känner mej tillräckligt bra för att va på jobbet. Men de blir en tidigare hemgång ida. Vill inte slita ut mej helt i onödan :)


Annars i helgen så blir de en lugn helg. Behöver vila upp mej ordentligt efter förkylningen :) A skulle ut en sväng imorno ville att ja skulle möta upp men ja känner att de blir en vilo/städ-helg!

Av dagh - 9 oktober 2008 09:07

Ida undrar ja varför ja gick upp ur sängen o överhuvudtaget gick till jobbet. Vaknade o mådde precis som vanligt o gick till bussen, halvvägs till Linköping började ja kallsvettas. Blev lite bättre när ja gick av bussen o fick lite luft. Varför kan ja inte må så när ja går upp på morgonen? Isf hade ja nog inte tagit mej iväg till jobbet. Nu ska ja nog försöka klara mej fram till lunch o se hur ja mår annars åker ja nog hem.

Måste snyta mej, näsan rinner....


Igår hade Bonde söker fru premiär. Blev lite besviken om ja ska va ärlig. Tycker inte om att en bonde som inte fick mest brev fick vara med pga ”din längtan efter kärlek känns så äkta och du känns så romantisk och härlig” som det sas i programmet. Han fick ju bara 33 brev. Jag tycker inte att han har något i programmet o göra. Att han får vara med förstör kanske någon annans chans till kärlek. Jävligt dålig stil TV4!!!

Av dagh - 8 oktober 2008 12:28

Ikväll så drar de ju igång igen, en ny säsong av Bonde Söker Fru, Äntligen!!!

De här har de längtats efter sedan förra säsongen sluta :) eller iaf sen i våras då bönderna presenterades.


Igår skulle M kommit förbi på en fika lr nåt. Men ja orkade helt enkelt inne. Har ont i halsen o är förkyld o allmänt seg o trött. Ida går ja o drar benen efter mej o bara väntar på att arbetsdan ska va slut.


Relativt lugnt ändå på jobbet, så det är skönt. Risken är bara att ja tar det för lugnt eftersom ja tror att det ska vara lugnt :) Helt plötsligt kommer det säkert att dyka upp nåt utifrån tomma intet.

Av dagh - 7 oktober 2008 14:31

Läste en artikel på aftonbladet.se igår om en kvinna som fått sparken efter 13 år för att hon bloggade på arbetstid. Ska man börja tänka efter om sitt eget bloggande nu ;) Kanske ska tänka mer o bara göra de på lunch o raster!


Ja brukar läsa en del bloggar, men lämnar inte alltid kommentarer på alla. Ja börjar tycka att det är fler o fler som skriver "ser på besöksstatistiken att det är en del som läser och långt ifrån alla lämnar kommentarer. Skulle vara kul att veta vilka ni är som läser så lämna en kommentar" Jag skriver inte i min blogg för att få kommentarer eller att folk ska lämna kommentarer. ja skriver för mig själv. Extra trött på kommentaren ovan blev ja på en kompis som ja umgicks med för länge sen, när vi var i början av tonåren. När ja hitta till hennes blogg så gav ja en kommentar om att ja tyckte de va skoj att ja hittat dit osv. Ingen respons för 5 öre, fast de responeras åt andra håll ibland. Därför ger ja inga kommentarer på denna blogg längre. Vill man ha kommentarer så tycker ja man kan responsera lite, inte på varenda inlägg men nång ång ibland iaf.

Ja kanske inte lever som ja lär men va fan. Ja har ont i halsen, e trött o irriterad på allt så ja skyller på de ;)

Av dagh - 7 oktober 2008 12:31

Jag är trött seg hängig o har ont i halsen. Är inte ett dugg motiverad för mitt arbete. Hittar nåt o haka upp mej på hela tiden. Alltid är det nåt. Nu har det tydligen börjat en ny person här. Någons fru är ryktet som går. Borde de inte internannonsera tjänsten innan? Innan de tar in nån utifrån? Konstigt o mystiskt det där. Ingen information kommer ut förutom via ryktesvägen.

Ovido - Quiz & Flashcards