Alla inlägg den 29 mars 2008

Av dagh - 29 mars 2008 14:17

Så har man lyckats me o göra bort sej på jobbet! Klantigt värre men ja har ju ingen koll på allt!!! Och sen så kan ja ju inte lusläsa allt! Men men.... gjort är gjort....

Av dagh - 29 mars 2008 11:42

Har suttit på hotellet sen 7 imorse och kommer att fonnas på plats här till 15 i em. Då funderar ja på om jag ska ta en sväng igenom stan på vägen hem. Skulle va skoj me ett par nya snygga vårskor och nåt nytt vårigt att ta på sej.


Mitt nya projekt för tillfället är att gå ner i vikt. Ja ska fan i mej klara det den här gången. Ja har märkt att mina promenader från jobbet har gett en del. Är bara så himla irriterande att flytten till Linköping kommer nu. De blir inte alls lika mkt promenad till o från jobb då :(

Jag har iaf beslutat mej för att hålla igång promenaderna ändå samt att när de börjar komma lite värme tvinga ut mej själv o springa. Jag känner att ja redan ftt upp flåset litegrann :)

Sen så har ja även planerat att släpa upp motionscykeln från källaren o se till att sitta lite på den med. Planen är 30 min varannan dag till att börja med hela våren!


Nu ska ja fortsätta jobba litegrann!

Ovido - Quiz & Flashcards