Alla inlägg den 12 april 2008

Av dagh - 12 april 2008 11:05

Jag undrar vad som hände? Var det nåt jag gjorde? Allt det du sa. Det fick mej att känna vissa saker. Känslor som jag hade förträngt. Eller inte visste om att jag hade. För på nåt sätt fick det du sa dem att komma fram. Det kändes så bra men helt plötsligt ingenting. Du bara försvann. Och jag undrar. Vad hände. Jag skulle vilja ha ett svar. Verkligen säga vad jag tycker till dej. Men känns som omöjligt just nu.

Vad ska jag göra?



Flytten av jobbet till Linköping närmar sej mes stormsteg. I nästa vecka ska det ske. Troligtvis blir det i slutet av veckan för mej, ev på helgen. Alla på jobbet är helt uppstressade över flytt på helg o arbetstidslagen osv. För mej är det en ekonomisk fråga. Känner ja att det är tillräckligt bra betalt så kan ja göra de :)

Som de ser ut nu blir de o samåka till jobbet. 5st är vi som pratat ihop oss varav 3 av oss har bil. Fås se vad de 2 utan bil säger när vi har räknat ut hur mkt vi vill ha betalt. Trångt kommer de iaf bli, var 3e vecka tränger vi ihop oss i en Pegeut 206......


På tisda blir de även ett extrapass på hotellet 17-21, lite extra cash är inte helt fel. Har samlat ihop lite timmar nu. 8 extratimmar på hotellet samt 8 övertidstimmar på ordinarie jobbet. Får se hur lönekuvertet blir nästa månad :)

Behöver ju verkligen pengarna. Har haft bilen inne på service, måste köpa nya sommardäck och så fick ja självklart restskatt också. Fan va irriterad ja blev. Ja hade ju planerat att få tebax några tusen, åka utomlands i slutet av sommaren o ha skoj.....





Ovido - Quiz & Flashcards