Alla inlägg den 6 april 2008

Av dagh - 6 april 2008 16:35

Gårdagen ska de inte pratas  om egentligen. Vilken katastrof.

Det hela började med att det gick alldeles för långt i mina skor innan vi kom fram till vår destination. Ett extra litet plus för den trevliga resan med 2ans spårvagn :) Egentligen va de inget problem att vi gick så långt om det inte var för att jag hade ett par skor på mej som inte lämpade sej för en sån promenad. Men vad skulle jag gjort, skorna va ju så snygga till klänningen. Väl framme på förfesten så sågs de på körslaget. Det hade jag kunnat vara utan. Iof så e de lite skoj men de blir lite jobbigt o sitta o titta på tv o allt va så uppradat. Självklart blev ja lite onykter o satt o dissa alla melidifestivallåtar o skrek en hel massa. Väldigt moget gjort! Att jag aldrig lär mej. Framåt 12 va de dax o bege sej iväg. Vilket innebar att vi åkte till 3 olika ställen. Att man aldrig kan åka till samma ställe!? För min del innebar de iaf Palace. Vilket va en lite missräkning i sig. Hade räknat med att träffa på en del personer som ja visste kanske skulle dit. Ingen dök upp. Vilket innebar att ja självklart blev sur o tyckte de va dötråkigt. Vart fan va alla personer. Ni skulle ju va där. Jag ville verkligen träffa en del av er ju..... Mitt liv måste verkligen uppdateras. Kan inte fortsätta ha det så här. Självklart började ja känna av fötterna oxå mitt i allt vinglande fram o tillbaka. Kvällen avslutades iaf med att ja fick en drink kastad över mej. Jag blev självklart ännu surare o va bara tvungen o skälla ut tjejen som gjorde det. Det var inte så populärt att ja gjorde de så hon satte igång o skrika tillbaka åt mej. Som tur var hade ja så stor sinnesnärvaro att vända mej om o gå därifrån efter att ha sagt ett antal väl valda ord till henne.

Efter de blev de hemgång, kan upplysas om att vägen aldrig känts så lång tidigare.......

Av dagh - 6 april 2008 16:23

Tänkte uppdatera min vecka.

Har jobbat 7-18 i princip hela veckan. Har inte haft tid att ägna mej åt mitt liv överhuvudtaget. Har bara varit att gå upp, åka till jobbet, gå hem från jobbet (oftast hemma strax före 19), göra mat, se lite på tv för att sen gå o lägga sej.

Samtidigt som de vart otroligt jobbigt o sköta mitt eget jobb + L´s jobb att svara i telefon (o allt annat som hon gör) så har de ändå vart lite kul. Iaf då man kunnat svara på de frågor kunderna o har o då man inte blivit utskälld av kunder. Sen att skicka kartonger överallt har inte vart någon höjdare. Kan inte förstå att ja ska skicka kartonger, enligt mej e de något som logistiken ska göra (får se hur de blir när vi kommer till Lkpg, då kan de inte hållas på som de görs nu enligt mej). men tiden har gått otroligt fort då ja har haft mkt o göra. Sen så har ja haft en del intressanta samtal med personer från de andra verkstäderna..... med personer som kanske inte vart så populära hos andra personer hos oss men som jag tycker har varit trevliga! Mitt eget jobb har jag hamnat efter med, inte så bra då ja fick en liten påminelse från "min chef" att ja låg efter med lite klarrapporteringar! Och sen så har jag inte hunnit med allt jag skulle göra med L´s jobb, Får se vad som sägs imorgon.

Men som sagt ska ja sköta 2 jobb så är de självklart att man hamnar efter + att man måste jobba övertid. Ska bli intressant o se lönekuvertet :)

Ovido - Quiz & Flashcards