Alla inlägg den 13 april 2008

Av dagh - 13 april 2008 19:58

Hade absolut ingenting planerat den här helgen så igår em begav ja mej ut till föräldrarna där ja fortsatte att göra absolut ingenting på em. På kvällen blev de mat tillsammans med föräldrar + bror (o tjej) som varit iväg o spelat fotboll på em. Grattis till segern :) Efter maten spelades de kort, plump närmare bestämt. Som vanligt så slutade det med att ja förlorade. Har aldrig lyckats vinna de där förbannade kortspelet. Ändå är det alltid jag som tjatar om att vi ska spela. För jävligt trevligt va de iaf. När det konstaterats att ja förlorat så fick bror + tjej den förträffliga idén att de skulle ses på House of Wax. De e inte en film i min smak. Alldeles för mycket skräck o grejer enligt mej. Större delen av filmen spenderades under en filt som ja för övrigt somnade under den sista halvtimmen av filmen.......

Ida sov de tills halv 11 på morgonen (!) o sen så har de inte gjorts mycket nyttigt under dagen. Sett en del filmer på tv och avslutade dagen hos föräldrarna med att se One Tree Hill. Nu e ja på plats i hemmet igen o väntar på att klockan ska bli 21 då ja ska se Kustbevakarna & SSRS.


Imorgon börjar ett nytt vägskäl i mitt liv. Efter 4 månader har bror slutat på sin praktikplats o e åter tillbaka i skolbänken. Lite vemodigt är det. Ända sen ja flyttade hit så har ja åkt me bror. Det betyder att jag måste ta mig till jobbet för egen maskin. Det planeras att cykla till jobbet imorgon. Jag hoppas att jag lyckas med min planering, och att det finns luft i däcken :)

Ovido - Quiz & Flashcards