Alla inlägg den 29 augusti 2008

Av dagh - 29 augusti 2008 13:01

Fick reda på idag att ja ska åka till Bromma onsdag nästa vecka. Ska äntligen få träffa mina kollegor där, som ja endast pratat med i telefon innan. Lite nervöst är det eftersom man bygger en uppfattning om dem när man pratar i telefon me dem. Och den bild man byggt upp om dem stämmer säkert inte ett dugg. Och vad tror dem om mej? Ännu värre!

Ska iaf bli skoj o komma iväg lite..........


Av dagh - 29 augusti 2008 12:57

Äntligen är det fredag. Tog bilen till jobbet imorse. Busskortet gick ut igår så ja tar o köper ett nytt på måndag istället. Bara därför blev de ett besök på McDonalds på lunchen. McFeast Chili nånting blev de. Köper nog inte den igen, var lite för stark för min smak!

Ikväll ska ja ut på mat hos föräldrarna. Ja hoppas på att få lite grillat. Är riktigt sugen på de. Vet ju aldrig hur länge grillsäsongen håller i sig heller. Gäller o passa på.

Imorn ska dagen ägnas åt städning o tvätt, iaf förmiddan :) Eftermiddan får ägnas åt att förbereda kvällens bravader. Ska hem till S på lite fest. kl. 19 ska vi va där o A ska komma förbi en sväng innan så att vi kan värma upp lite..... Och för en gångs skull så tänkte ja att ja skulle vara i tid utan att behöva stressa!

Nu ska de fortsättas o engagera mej i jobbet.... ta några sista ordentliga tag!

Ovido - Quiz & Flashcards