Alla inlägg den 8 januari 2009

Av dagh - 8 januari 2009 20:56

Ja måste ha varit en ordentlig skitgris ja!!!


Totalstopp i avloppet så rörmokare måste kallas in. Man kan ju undra va ja hållit på me....

Ikväll har ja vart ute o duschat hos föräldrarna, så nu känner ja mej ren o fräsch igen.


Veronica Mars säsong 2 har dragit igång på 2an ida, DVDn har spelat in för fullt. Och den kommer fortsätta imorn o på lörda! Nu när ja ska va så nyttig o ekonomisk så är de mycke bättre o spela in än o köpa DVDboxen för 599. Vad har man annars en inspelningsbar DVD till?


Dilemmat är utgång på lörda eller inte. Ekonomi? Partysugen!

Av dagh - 8 januari 2009 10:07

Andra dagen på jobbet nu o ja har väl så smått börjat komma igång efter ledigheten. Igår va en seg dag me en hel del o göra o ja fick ändå massor av gjort, men ida, nu när ja har vaknat, känner ja mej ännu lite piggare. Somna på bussen imorse, vakna av att ja satt i en väldigt obekväm ställning. Var helt förstörd den första timmen på jobbet.

Ida har ja förhoppningsvis fastighetsskötaren på besök i lägenheten. Har stopp i avloppet i badrummet. De va där igår me men kunde inte få bort de, hade en lapp liggandes hemma när ja kom hem att de inte gått att få bort de o att de skulle återkomma idag. Samt att ja skulleundvika att använda tvättställ o badkar så ja har fått husera i köket istället.


I helgen är de tydligen party som gäller, att de redan är torsda, veckan har gått så snabbt :) Ja vet däremot inte hur ja ska göra. Ekonomin är inte den bästa så de mest idealiska vore o stanna hemma. Men ja har ett litet sug som lockar! Fast ja borde stå mitt kast, massor av utgifter denna månad + att ja prioriterat att köpa lite nya kläder o skor. Man kan inte få allt här i livet!

Ovido - Quiz & Flashcards