Alla inlägg den 17 januari 2009

Av dagh - 17 januari 2009 20:32

Ja ska bege mej hem till J. Tydligen skulle de förfesta, spela lite spel o sen gå ut. Iof så vet ja inte hur mycke spel de blir. Inte mycke känns de som, men ja känner att ja nog vill titta förbi en sväng. Slänger ner 2 cider i väskan oxå så får vi se. Ut ska ja inte iaf, de e bestämt sen innan!

C hörde av sig efter att ja bestämt mej för att ta mej dit o fråga om vi skulle göra nåt. Ja drog iväg ett mail till henne tidigare ikväll o fråga om vi inte skulle ut o käka nån dag, va så länge sen vi sågs. Typiskt så hade ja redan bestämt mej då o kände lite för de oxå, men hon ska me dit iaf. Lite taskig känner ja mej eftersom ja tänkt ta 2 cider o hon då me största sannolikhet e nykter. Men vi får se, ja kanske inte dricker nåt. Och har vi tråkigt o inte spelar nåt så kan vi ju dra därifrån! Svårare än så är de ju inte. Men de e ju ett trevligt gäng de där tjejerna! :)

Ja känner inte för att boka upp mej långt innan på lördagar iao ja känner för o gå ut. Känner mej tråkig som känner så.

Nu ringde C, dax o gå.

Av dagh - 17 januari 2009 16:45

Ja borde göra så mycke mer än ja gör för tillfället.
Ja e uttråkad.
Ja borde städa o få min lägenhet fin. Trivs ja nu när de e så stökigt omkring mej? Nä inte ett dugg.
Ja borde gå ut o gå en sväng nu när solen lyser.
Ja borde gå o flytta bilen som stått på samma plats alldeles för länge nu.
Ja borde göra så mycke mer än ja gör för tillfället.

Ja e så uttråkad, känner ingen motivation för nånting alls. Känns som om ja inte kan ringa nån för o hitta på nåt, bara göra någonting. Det är ju inte alls sant egentligen men baa känns så. Ja har gåt omkring o känt mej helt omotiverad hela veckan

Av dagh - 17 januari 2009 12:17

Nu har ja sovit på gårdagens känsla o kommit fram till att egentligen så är de nog ingen big deal men ändå kan ja inte låta bli o tänka på hur de kunde varit om de inte var så som de är nu.

Jag känner att ja inte vill träffa på honom ute. Innan hade ja inte dessa känslor överhuvudtaget. Då kände ja mer att de inte gjorde nåt att vi kunde prata som normala människor o lägga vissa saker bakom. Att de kunde bli en vän, som ja ansåg att vi var från början. Nu känner ja inte alls så. Nu vet ja inte hur ja ska förhålla mej till honom o vill inte ens prata med honom.

Konstigt, ja borde inte känna så, ja borde tänka som ja gjort förut. Ja ska göra mit bästa för i hitta tebax dit. De borde inte vara så svårt. De borde vara lätt. Ja trodde att allt detta var borta ur mitt liv.

Ovido - Quiz & Flashcards