Alla inlägg den 15 september 2008

Av dagh - 15 september 2008 21:13

 I lördas åkte ja till IKEA me föräldrarna, de ska göra om hos sig efter de att bror nu flyttade, de blev o kolla på garderobsväggar. Själv investerade ja i två vita filtar till soffan o lådor till byrån. På eftermiddan kollade ja in när bror spelade match. 6-2 vann de med. Ja har ju ett litet avtal med min bror om att ja ska se en match per år, så intresserad av fotboll e ja ;) Så det var på håret att ja höll mitt avtal i år! 

I lördas kväll blev de utgång. Hade definitivt inte planerat det! Skulle ha en lugn o skön hemmakväll men blev övertalad. Bomullsfabriken fick ett besök av mej. Kan inte riktigt bestämma mej vad ja tycker om de stället. Känns som om de e mer folk i ens egen ålder men samtidigt e själva stället inte så kul.

Söndan va ja riktigt pigg faktiskt. var och hälsade på bror o kollade in hans nya lägenhet igen, va ju 2 veckor sen ja va där sist o mycke hade hänt. var hemma vid 17 efter ett besök på HC där de inhandlades lite lösviktsgodis. Sen spenderades resten av kvällen i soffan framför tvn.


Ida e man tebax på jobbet igen. Full rulle som vanligt. Och mer ska ja få o göra i nästa vecka nån gång. de fick ja reda på ida i ett telefonmöte som ja satt på. Kul att de öser mer på mej men samtidigt så känns de som om ja redan har massor o göra. Dax för en löneförhandling kanske ;)

Ovido - Quiz & Flashcards