Alla inlägg den 17 september 2008

Av dagh - 17 september 2008 09:57

Dagen fortsätter som ja förutsedde. Ida är de Allt-Mot-Mej-Dagen.


Ja sa till en arbetskamrat imorse att ja hade fått parkeringsböter. Men ja borde inte ha gjort de för nu e de ute överallt. Ja borde verkligen ha lärt mej sen sist. Men ja trodde verkligen att när ja sa de här så skulle de inte spridas så dant. Men tyvärr så trodde ja fel. Ok om de skvallrades om att ja sökt ett jobb men ja tycker ändå att vissa personer borde lära sig o vara tysta.

Av dagh - 17 september 2008 07:55

Ja kan bara upplysa om att ja för tillfället hatar parkeringsvakter! Eller har ja nånsin gillat parkeringsvakter? Nej ja tror faktiskt inte de.

Visst om de nånsin hade visat åtminstone lite kompetens när de går omkring i området där ja bor så. Men de har de för fan aldrig gjort. Jag hade nu råkat ställa mej lite för nära ett gathörn och då ska de självklart ges böter på 600 spänn till mej. Men alla andra som står där, de som tom står "på" gathörnet. De har minsann aldrig getts några böter. Det är när ja hade ställt mej där som de bara var tvungna o kolla av området där ja bor. Visst om de hade varit lite konsekventa o gett fler böter hade ja kanske accepterat det men de gör de för fan inte. Men alla som stått där i över ett dygn, de klarar sej. Du får för fan bara parkera på samma plats i 24h sen måste du flytta dej. Hur många gånger har inte ja parkerat på samma plats i över 3 dygn utan att det hänt nåt? Hade parkeringsvakterna visat lite kompetens o verkligen visat sej lite i området o haft koll så. Men de gör de för fan inte. Är man parkeringsvakt så får man väl åtminstone se till o ha lite innanför pannbenet.

Ovido - Quiz & Flashcards