Alla inlägg den 5 februari 2008

Av dagh - 5 februari 2008 10:27

Ja har för mej att ja hört nåt om att de e Semle-tisdag idag. Fast än har ja inte sett röken av nån semla! Får se om de dyker upp nån under dagen.


Är lite trött på jobbet. För tillfället e de lugnt! Och det är ganska så jobbigt. Vill hellre ha fullt upp så att tiden går! Dessutom så skulle ja gärna se anläggningen i lkpg. Men de har ja ju inte fått göra. Tycker ja borde kunna få åka över nån gång. Samtidigt tycker ja inte att ja borde behöva tjata om de utan att de skulle föreslå det! Ja men den som lever får se!


Ida hade ja tänkt gå hem från jobbet, men har en DVD o släpa på. Kan bli ganska så jobbigt o gå igenom hela stan me den. Lyxproblem! Ja får väl ta o släpa på den ändå, för har tänkt gå hem hela veckan o vill gärna få hem den nu.


På lörda hade ja tänkt ha en liten inflyttningsfest i lägenheten. Men de mesta tyder på att inte så många kan! Ja o mina planeringar!!! Men ja hoppas att nån mer än A dyker upp för ja börjar bli lite partysugen igen! Ja va nere i en liten svacka i lördasnatt/söndag men nu börjar ja komma igen! Iaf så får vi försöka dra ihop en fest när C kommer hem från sin Thailand(+ en massa andra länder)-resa och fira att hon kommit hem! De känns nästan som om de vore igår ja träffa henne, tiden har gått snabbt. Har faktiskt bott i lägenheten i 2 månader nu! Och har precis börjat komma iordning! Fan, ja behöver en fest som e superkul, lite fylla o en trevlig kväll på Palace! För de e ju alltid där ja hamnar!!!

Ovido - Quiz & Flashcards