Alla inlägg under september 2008

Av dagh - 24 september 2008 07:58

Vaknade upp i ett fullständigt kaos, kändes inte alls bra. Vill ju ha ordning o reda omkring mej. Måste få ordning på det idag när ja kommer hem.


Igår så har vi äntligen fått tillbaka ljuset i trapphuset. Eller iaf vi som bor högst upp. Lampan på vårat våningsplan har inte fungerat på säkert 3 månader. I somras orkade jag definitivt inte bry mej, de var ju ljust ändå. Men för 3 veckor sen så fick jag nog, då började det bli mörkt om nätterna o på morgonen, o ringde fastighetsskötaren. Och igår kom äntligen ljuset tillbaka. 3 veckor  är ändå lite lång tid tycker jag. Och varför har ingen annan granne brytt sig? Ska jag behöva byta skepnad o bli den som förföljer fastighetsskötaren vid minsta lilla. Det var den personen ja var när ja bodde i Haga. Men då gick ju allt sönder oxå :)

Av dagh - 23 september 2008 22:16

.......är betalda nu oxå.


Mina åsikter om parkeringsvakter är fortfarande desamma.

Av dagh - 23 september 2008 22:02

Ja drog igång städningen i sovrummet när ja kom hem ida. Började med att riva ut en massa grejer ur garderoberna o slängde allt på golvet, för att de sen skulle omorganiseras o bli mycke bättre me plats. Inte en av de smartaste ideérna ja haft! Allt ligger fortfarande kvar på golvet. Däremot var tanken god för de behövs verkligen göras en omorganisation i garderoberna. De blir bara o fortsätta imorn där ja sluta ida.


Lagat pannkakor har ja gjort ikväll, matlåda tills imorn blir de oxå.


Tog tåget hem ida me, så de blev promenad igen!!!!


Han kom tebax till mej oxå, o lämna sitt telefonnr o mailadress. En sån trevlig o vacker tjej kan man ju bara inte släppa undan! Jo de kan man! Mej kan man släppa undan, iaf i det här fallet!


Nu ska ja plocka undan skiten från sängen så ja kan sova!

Av dagh - 23 september 2008 12:41

Har precis suttit i solen på en bänk under lunchen! Så skönt. Känns nästan som sommar igen. Blev lite skitsnack med några arbetskamrater.

Blev även lite uppraggad i receptionen imorse, men nu har han gått vidare till nästa person. Skönt för mej men den andra är jävligt irriterad :) Hon kan behöva lite uppraggning efter alla de gånger hon har haft roligt på min bekostnad!


Igår kom ja äntligen igån me mina promenader igen. Hoppas ja iaf, UPP TILL BEVIS IDAG!!! Tog tåget hem o då blir de lite naturligt med en promenad hem från stationen. Visserligen bara 30min men 30 minuter är bättre än inga minuter! Saknar verkligen tiden i Norrköping då ja gick hem ca 45min varje dag :(


Nu ska ja försöka fortsätta arbeta. är äntligen ifatt med alla inhämtningar idag så nu hoppas ja att ja ska hålla mej i fas.

Glömde helt bort irritationsmomentet innan lunch. Fick ett mail från Bromma där de informerade om att det slutits ett muntligt avtal men en stor aktör på den svenska marknaden. Därför skulle det bjudas på tårta kl 15 i Bromma. TACK FÖR INFON! Ja sitter i Linköping, kommer ni ner med en bit till mej eller????


Av dagh - 22 september 2008 13:05

Ja ås var de måndag igen. Samma gamla visa på jobbet :) Lite nyhter iof men inget som smällt till direkt. Vi får se vad som händer, än är inte dagen o veckan över. Räknar med o ta lite övertid idag. Iaf 10 min nånting så ja får iordning på allt! Och ta tåget hem, tänkte ta en sväng förbi Lidl o hoppas på att dem har mitt bröd där! Vill ju inte ha nåt annat bröd haha.

När jag kommer hem ska ja försöka engagera mej i min städning igen! Se om ja kan motivera mej efter en hel arbetsdag! Måste få de fint hemma nu, e så trött på mitt fullständiga kaos!

Nu ska ja återgå till jobbet, såg att veckans lista just ploppa upp på mailen.

Av dagh - 21 september 2008 21:31

men va tvungen titta in här en sväng innan.

Blir en tidig sänggång ida. Kan iof va bra för mej som e så morgontrött.

Blev vän me en gammalnklasskamrat från tiden i Å ikväll. Hon hade tydligen fått barn. De händer grejer me folket därifrån! Och en annan hade blivit förlovad. Är det bara jag som står o stampar på samma ställe? Känns som de. Vill komma nånstans men känns inte som ja gör de. Måste ta tag i mitt liv, men vet inte i vilken ände som ja ska börja i.

Tror inte att ja är på topp för tillfället. Känner att ja har lite problem me mitt humör. Inte så att de går ut över andra. De visar sej bara när ja e ensam o nåt inte går som de ska. Tror att ja måste ta tag i vissa bitar i mitt liv.

Ska försöka börja med o ta en promenad varje dag, med start imorgon. Får se om de hjälper. Hoppas de.


Nu ska ja krypa ner i sängen. Gonatt!

Av dagh - 21 september 2008 17:28

De tog längre tid än väntat!

Än så länge e bara halva köket avklarat. Har torkat av diskbänk, spis/ugn, skåp o lådor samt fått iorning på disken. Att allt det tog sån lång tid! De låter inte klokt. Lite mer måste ja ha gjort :)

Var en sväng hos föräldrarna på fika oxå, köpte me mej lite fikabröd från Lindahls. Hjälpte även mamma me o flytta över lite bilder från datorn som ska skrotas vartefter. Måste verkligen gå igenom alla musik som ligger där. Kan ju va nåt bra :)

Nu ska ja försöka hinna me duschen o sen förbereda maten innan klockan blir 18 då ja ska bänka mej framför tvn!

Av dagh - 21 september 2008 10:32

Ida har ja tänkt mej i ha den städdag som skulle ha varit igår. Jag borde ha varit igång för länge sen om allt ska hinnas med!


Följande är det som ska göras:


Kök:

  • Disk plockas undan
  • Torka av spis, skåp, väggar o diskbänk
  • Omorganisation i skåp o lådor
  • Köksbord ska rensas på alla grejer
  • Dammsuga o tvätta golv

Sovrum:

  • Bädda säng
  • Städa ur garderoberna o organisera om
  • Plocka in alla kläder som ligger i högar i garderoben
  • Plocka iordning i "skrivbordet"
  • Damma, dammsuga o tvätta golvet

Vardagsrum:

  • Städa på vardagsrumsbordet
  • Plocka iordning i bokhylla, skåp o tv-bänk
  • Damma, dammsuga o tvätta golv

Hall:

  • Få iordning på hatthyllan
  • Dammsuga o tvätta golvet

Badrum:

  • Ta ut badrumsskåp så hela badrummet kan städas inkl badkar
  • Organanisera om i badrumsskåp
  • Dammsuga o tvätta golv

 När allt det här är klart är planerna att möblera om i vardagsrummet. Det ska provas me att flytta soffan o sen bokhyllor tv-bänk osv. Sen är det upp till bevis o se om köksbordet får plats i vardagsrummet, helst nere vid fönster/balkong. Isf måste nytt köksbord köpas. Och ev ska fåtöljen i vardagsrummet in i sovrummet istället. Isf åker gungstolen ner i källaren :(

Sen ska det införskaffas nya lampor, tavlor mm.


Nu borde ja som sagt sätta igång me städantet om ja ska hinna me allt :)

Ovido - Quiz & Flashcards