Alla inlägg under september 2008

Av dagh - 20 september 2008 14:05

Igår kväll jobbade ja på hotellet. 4 extratimmar blev de. JObbade med H, riktigt trevligt kan tilläggas. Vi började me o äta tårta :) Jättegod blåbärstårta! Annars så var de lugnt, pratade mest. Tydligen hade vi fått klagomål på oss i förra veckan. Va en gäst som inte uppskattade vår hjälp (eller inligt henne vår brist på hjälp). H visade mej oxå en superrolig sida www.yearbookyourself.com


På de ordinarie jobbet gick de som vanligt. Ja hamnar efter så fort ja gör den där listan.


Ida fanns de massor av planer över att ja skulle städa o allt möjligt. Än så länge har ja tagit mej från sängen till soffan tebax till sängen o sen nu till datorn. De börjar bra.

Annars så blir de här en rå-om-mej-själv-helg. Känner att ja behöver de!

Av dagh - 18 september 2008 16:12

Skrev innan att ja skulle gå o se Patrik 1,5 på bio!


Helt underbart bra var den. Skådespelarna, storyn, fördomarna, stereotyperna. ALLT!!!


Kan verkligen rekommendera att gå o se den!


Tilläggas kan oxå att ja inte fick äta nån wok :(

Av dagh - 18 september 2008 16:05

Idag har ja skickat iväg 2 ledighetsansökningar till chefen i Bromma. Nu återstår bara o se om han godkänner dem.
Eller egentligen e de bara en, men eftersom jag vill ha en dag som arbetstidsförkortning o de andra 3 som semester så blev de 2st.
La in om arbetstidsförkortning 29/12 o semester 30/12 - 5/1. Så för 3 semesterdagar så får jag 14 dagars ledighet. Om de nu blir godkännt vill säga! Fast får ja inte semesterdagarna så vill jag inte heller ha arbetstidsförkortningen. Meningen är ju att alla dagar ska hänga samman. För får ja inte allt beviljat så tar ja nog hellre ledigt några andra dagar.


Iof så har ja lite panik över att dagarna går åt... har bara 2 dagar kvar sen o ta ut innan ja får nya i april (tror ja) nästa år. Och jag vill åka utomlands nästa år! Helst på våren! Eller slutet på sommaren.... Eller hela tiden kanske :)


Nästa år har ja iaf rätt till 25 dars semester. Ska bli helt underbart!

Av dagh - 18 september 2008 08:43

Igår efter jobbet så var jag hos M o hälsade på. Vi har inte setts på evigheter och i början av augusti fick hon o killen en liten bebis. Har haft lite dåligt samvete för att vi inte hunnit ses. Är ju iof inte bara jag men ändå. Har haft så fullt upp på jobbet så ja inte hubbit med. Men igår så va de äntligen dax, då fick ja se den lilla söta bebisen. Gud så söt o snäll hon var. Att dem är så små dem liven. Höll henne ett tag o hon va så söt o tyst o såg så lycklig ut :) Är nästan så man blir sugen på en själv fast ja inte på långa vägar är i den fasen av mitt liv. M o ja själv tog även en fika o uppdaterade oss på varandra. Va riktigt trevligt o ses igen eftersom de går så lång tid mellan gångerna.

Av dagh - 17 september 2008 09:57

Dagen fortsätter som ja förutsedde. Ida är de Allt-Mot-Mej-Dagen.


Ja sa till en arbetskamrat imorse att ja hade fått parkeringsböter. Men ja borde inte ha gjort de för nu e de ute överallt. Ja borde verkligen ha lärt mej sen sist. Men ja trodde verkligen att när ja sa de här så skulle de inte spridas så dant. Men tyvärr så trodde ja fel. Ok om de skvallrades om att ja sökt ett jobb men ja tycker ändå att vissa personer borde lära sig o vara tysta.

Av dagh - 17 september 2008 07:55

Ja kan bara upplysa om att ja för tillfället hatar parkeringsvakter! Eller har ja nånsin gillat parkeringsvakter? Nej ja tror faktiskt inte de.

Visst om de nånsin hade visat åtminstone lite kompetens när de går omkring i området där ja bor så. Men de har de för fan aldrig gjort. Jag hade nu råkat ställa mej lite för nära ett gathörn och då ska de självklart ges böter på 600 spänn till mej. Men alla andra som står där, de som tom står "på" gathörnet. De har minsann aldrig getts några böter. Det är när ja hade ställt mej där som de bara var tvungna o kolla av området där ja bor. Visst om de hade varit lite konsekventa o gett fler böter hade ja kanske accepterat det men de gör de för fan inte. Men alla som stått där i över ett dygn, de klarar sej. Du får för fan bara parkera på samma plats i 24h sen måste du flytta dej. Hur många gånger har inte ja parkerat på samma plats i över 3 dygn utan att det hänt nåt? Hade parkeringsvakterna visat lite kompetens o verkligen visat sej lite i området o haft koll så. Men de gör de för fan inte. Är man parkeringsvakt så får man väl åtminstone se till o ha lite innanför pannbenet.

Av dagh - 16 september 2008 08:18

Ikväll ska de gås på bio med C & A. Patrik 1,5 ska ses, den verkar faktiskt vara rolig o bra, så ser fram emot o sitta där i biomörkret. Hoppas bara ja har mitt biokort me mej ida. Vill ju gå för halva priset!. Tänkte inte heller åka hem efter jobbet. Är i stan vid 17 o den börjar säkert 18. De e ju trevligt o ta nåt o äta på stan innan :) Ja e sugen på wok men de vet ja att åtminstone inte en av oss e!


Nu ska ja fortsätta me mitt på jobbet, hade en del mail när ja satte på datorn imorse!

Av dagh - 15 september 2008 21:13

 I lördas åkte ja till IKEA me föräldrarna, de ska göra om hos sig efter de att bror nu flyttade, de blev o kolla på garderobsväggar. Själv investerade ja i två vita filtar till soffan o lådor till byrån. På eftermiddan kollade ja in när bror spelade match. 6-2 vann de med. Ja har ju ett litet avtal med min bror om att ja ska se en match per år, så intresserad av fotboll e ja ;) Så det var på håret att ja höll mitt avtal i år! 

I lördas kväll blev de utgång. Hade definitivt inte planerat det! Skulle ha en lugn o skön hemmakväll men blev övertalad. Bomullsfabriken fick ett besök av mej. Kan inte riktigt bestämma mej vad ja tycker om de stället. Känns som om de e mer folk i ens egen ålder men samtidigt e själva stället inte så kul.

Söndan va ja riktigt pigg faktiskt. var och hälsade på bror o kollade in hans nya lägenhet igen, va ju 2 veckor sen ja va där sist o mycke hade hänt. var hemma vid 17 efter ett besök på HC där de inhandlades lite lösviktsgodis. Sen spenderades resten av kvällen i soffan framför tvn.


Ida e man tebax på jobbet igen. Full rulle som vanligt. Och mer ska ja få o göra i nästa vecka nån gång. de fick ja reda på ida i ett telefonmöte som ja satt på. Kul att de öser mer på mej men samtidigt så känns de som om ja redan har massor o göra. Dax för en löneförhandling kanske ;)

Ovido - Quiz & Flashcards