Alla inlägg under september 2008

Av dagh - 12 september 2008 07:49

Satt nog o sov hela vägen på bussen imorse. Så trött! Men kom iväg till den buss ja planerat o ta iaf.

Kallt va de oxå nu på morgonen. Är hösten här nu? Kanske kan ta fram höstjackan me gott samvete nu ;)

Av dagh - 11 september 2008 22:34

Borde ligga i sängen nu om ja ska orka upp o honna me 06.30 bussen. Tog ju sovmorgon imorse men känner att ja skulle behöva komma i tid till jobbet imorn.

Ikväll tog ja mej en promenad till station o hömta min cykel som ja ställde där imorse. Orka inte ta pendeln hem  efter jobbet utan de blev bussen istället. De ångra ja rejält när ja kom hem eftersom ja inte kände ett dugg för att gå o hämta cykeln. Men i slutändan så va de riktigt skönt me en 30mins promenad :) Måste verkligen komma igång me mina promenader igen. Saknar tiden när ja jobba i Norrköping o bror hade praktik brevid o ja fick skjuss till jobbet o kunde gå hem. De va tider de....


Satt o läste min gamla blogg från tiden när ja jobbade natt på hotellet. Lyckades tom logga in på den.... kom ihåg mitt lösenord!

Lite kul o sitta o läsa den igen, inte för att de va överdrivet med inlägg men ändå....


Gonatt!

Av dagh - 11 september 2008 10:05

Igår gjorde ja en insats på hotellet o tog ett extrapass. Lite läskigt var de minsann, kände mej lite ringrostig eftersom ja inte jobbat där på 2 månader. Men ja tror att de gick bra. Ja gjorde nog lite nytta iaf o de va nog bättre att ja va där än o behöva jobba helt ensam :) Har ett pass till på freda nästa vecka, då ska de kanske gå lite bättre! Då är de ju bara 1,5 vecka sen ja jobba senast ;)


Ja har beslutat mej för o försöka spara ihop lite pengar o försöka komma iväg på en resa nån gång i vår. Ska verkligen försöka fortsätta lägga undan pengar varje månad till sparkontot. Jag har ju betalat av sommardäcken nu o de e väl bara o fortsätta lägga undan dem pengarna. Ida ska ja oxå tömma plånboken på alla småpengar. De e några kronor nu. Är ja duktig o lägger undan allt smått så blir de lite pengar i slutändan o de kan ju va bra o ha till en reskassa. Har ju redan sparat ihop en del. Hoppas nu bara på att de kan bli verklighet!


Måste verkligen ta o höra av mej till bror oxå. Är ju snart 2 veckor sen vi sågs sist. Vill ju se va han gjort me lägenheten :)


Dax o fortsätta jobba nu kanske....

Av dagh - 8 september 2008 09:25

Sallad blir de till lunch oxå....

Måste börja skärpa mej o göra lite matlådor!

Av dagh - 8 september 2008 09:17

Ja är så trött på vägarbetet mellan Nkpg-Lkpg. Dessutom så blev de "fel" på bussen för andra dagen i rad... Så pga av hastighetssänkningen vid vägarbetet o "felet" på bussen så missades nästa buss i Linköping så de va bara o ta o gå igen...... Ingen perfekt start på morgonen precis. Dessutom är jag otrolig seg ida och ser inte fram emot att ta hand om all disk hemma, åka o handla o tvätta! Hhur ska ja orka.

När ja satte på datorn imorse så kollade ja av min mail. Hade fått ett meddelande från facebook att en person hade accepterat min vännerförfrågan!!!! Hade inte ens en aning om att ja hade skickat en förfrågan till henne! Den enda förklaringen ja har till de e att när ja gick med i facebook (för säkert minst 1,5 år sedan) så skickades förfrågningar ut till mina hotmailkontakter. Och nu så har den här personen gått med. För det finns inte den minstaste möjlighet att jag skulle ha skickat en förfrågan frivilligt till den här personen. Inte efter de hon sa till mej. Så lätt glömmer ja inte vissa saker. Så nu e ja jävligt irriterad över att ja e "vän" me henne!!!

Av dagh - 8 september 2008 09:13

Gårdagen spenderades i soffan o sängen. Orkade inte göra nåt efter lördagens utgång. Palace va ingen höjdare, berodde nog iof på vissa sakers om hände under kvällen, menändå. De får ta o rycka upp sej litegrann på de därs tället. Tycker att de har tappat en hel del av sin atmosfär! Nåt roligt/trevligt folk som man kände va de inte heller :(

Men som sagt, soffan o sängen fick den mesta tiden. Va o lånade en film av A som ja låg o halvsov till. Den va inget vidare... Däremot så höll ja mej vaken till 21.525 för att se säsongspremiären av Supernatural, älskar den serien :)

Eftersom ja va sååå trött ;) orkade ja inte ägna mej åt några nyttigheter alls igår. Så ja får ta skiten nu istället!

Av dagh - 6 september 2008 19:12

Tidsoptimist? Javisst!

Ovido - Quiz & Flashcards